Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславський машинобудівний завод відзначив 120-річчя

В рамках святкування 120-річчя АТ «Бериславського машинобудівного заводу» для учнів випускних класів ЗНЗ м. Берислава відбулися 4 професіографічні екскурсіі (75чол.)
Фахівці заводу розповіли про славну історію Бериславского машинобудівного заводу, про його оснащення сучасним устаткуванням, яке дозволяє щорічно оновлювати асортимент виробленої продукції і нарощувати виробничі потужності, познайомили з умовами праці і соціальної підтримки на підприємстві.

Діти побували у механо-зборочном, літейном, гальванічному, транспортному, термічному цехах і цех дизельних агрегатів та конструкторськом бюро. Ознайомились з професіями диспетчер, токар, фрезерувальник, терміст, шліфувальник, заливальник металу, слюсар-інструментальник, лаборант, інженер-конструктор.

Сьогодні АТ «Бериславський машинобудівний завод» спеціалізується на випуску більше як 300 найменувань продукції для тепловозних та судових дизелів. Серед них: охолоджувачі води, мастила та надувного повітря, фільтри, втулки циліндрів, насоси, компресори, кільця поршневі. Вся продукція зберігається у таропакувальном цеху.

Ученики з цікавістю дивилися на оснащення та станки заводу, ставили багато питань на які отримали дуже змістовні відповіді. Діти отримали багато цікавої і корисної інформації, якою, надіємось, вони скористаються і зроблять свій правильний професійний вибір.

Бериславський районний центр зайнятості

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН