Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Володимир Миколаєнко пообіцяв сьогодні презентацію проекту школи зі спортивним комплексом на Таврійському

Херсонська журналістка Лідія Григор’єва на Фейсбуці підняла питання черг до дитячих садочків у Херсоні. У своєму дописі вона закцентувала, що влада Херсона, маючи позапланових надходжень за 2 роки, не створила нових освітніх об’єктів.

Під постом розгорнулася дискусія, адже тема гостра для Херсона. В одному з коментарів депутат Херсонської міської ради Михайло Линецький повідомив про те, що після візиту до Херсона прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, до якого депутат у Фейсбуці пообіцяв звернутися щодо проблем освіті Херсона, частково може бути вирішене одне з питань:

“Доповідаю шановній спільноті! Питання будівництва школи в Таврійському мікрорайоні було підняте на зустрічі з Прем’єр-Міністром України.
Відповідь Володимира Борисовича була конкретною і очікуваною -“У вас в місті є 170 мільйонів бюджету розвитку, ми готові допомагати у залученні фінансування з ФРР.” 
І при цьому вказав на міського голову.

Мер зазначив, що завтра відбудеться презентація проекту школи зі спортивним комплексом в IV-Таврійському мікрорайоні, тільки, на жаль, не вказав де і ким.
Нагадаю – дофінансування розробки проекта, проведення експертизи і розрахунок вартості будівництва було здійснено наприкінці 2016 року. 
Надія Є!!!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН