Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Херсона завітав Роман Романов, щоби обговорити перспективи розвитку промисловості Херсона

Сьогодні до Херсона завітав голова ДК «Укроборонпром» Роман Романов. Прибув він на запрошення голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва та секретаря Херсонської міськради Олени Урсуленко.

Зараз на заводі «Паллада» триває робоча нарада із представниками підприємств області, які входять до концерну.

За словами Романа Романова, на робочій зустрічі говоритимуть про основні напрямки діяльності підприємств Херсонщини, на яких виготовляються різні деталі для оборонної промисловості України.

«Завдяки співпрацій з «Укроборонпромом» вдалося вивести завод «Паллада» на новий рівень, адже зараз є замовлення, робота для людей, а отже і гроші до бюджету Херсонщини, що сприяє розвитку регіону», – розповів Андрій Гордєєв.

На зустрічі також був присутній і народний депутат України Олександр Співаковський, який зацікавлений у розвитку промисловості саме як Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

«Для мене, як депутата, важливо, що ті молоді люди, які зараз отримують технічні спеціальності, матимуть робочі місця, адже співпраця з «Укроборонпромом» українським підприємствам дає змогу розвиватися. А отже інженерна думка підніматиметься в ціні», – поділився Олександр Співаковський.

Присутня на зустрічі секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко також зауважила, що розвиток херсонського підприємства відіграє велику роль і у розвитку міста: «Зараз на заводі «Паллада» працевлаштовано близько 600 людей. А це податки, які сплачує підприємство, отже місто матиме більше надходжень до свого бюджету. Ці кошти потім можна використати на розвиток Херсона».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН