Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині вже вп’яте відбудеться Міжнародний Фестиваль «Повноцінного Життя»

П’ятий рік поспіль на Херсонщині, в Олешківському районі, відбудеться Міжнародний Фестиваль «Повноцінного Життя» в екосадибі “Райдуга”, засновником якої є Олексій Урсуленко Захід проходить спільно з німецькою Академією UGB (експерт з Повноцінного Харчування). У фестивалі також візьмуть участь провідні експерти зі здорового способу життя України, Німеччини, Китаю, Росії та ін.

«В «Райдузі» особлива енергетика, особлива тиша. Це тиша – електронна. Приїжджаючи сюди, слухаючи в екосадибі лекції про здоровий спосіб життя та проходячи різноманітні практики, людина по-іншому сприймає всю інформацію», – розповідає Олексій Урсуленко.

На учасників фестивалю чекає дуже насичена і пізнавальна програма. Це знайомство з еко-садибою «Радуга»; численні лекції, практичні заняття та майстер класи про здоров’я, будівельну біологію, фен-шуй, материнство та Повноцінне Харчування; очікує на гостей колоритний ярмарок, оздоровчі практики та хороводи.
Не забули організатори і про маленьких відвідувачів, для них підготували теж розвиваючі заняття для дітей.

Водночас на фестивалі відбудеться презентація книги «Компендіум китайської медицини» безпосередньо самим автором Джоном Чжоу (Китай).

«Важливо, що про китайську медицину розповідатиме справжній експерт з Китаю доктор Джон Чжоу, людина з іншим мисленням, іншого світогляду. Це буде проста розповідь про складне, про речі , які потрібно знати і розуміти. Хочу зауважити , що Джон Чжоу людина талановита, він гарно співає і грає на фортепіано. Його батько свого часу був міським головою Пекіна, він начитаний і гарний співрозмовник», – прокоментував «Українському Півдню» Олексій Урсуленко, засновник міжнародного фестивалю «Повноцінне життя».
Захід проходитиме з 19 по 22 серпня 2017 року. Ознайомитися більше детальною із програмою фестивалю можна на офіційному сайті http://v-festpp-2017.tilda.ws/

23 серпня (додатковий день) – Навчальний семінар-інтенсив від Академії Повноцінного Життя та Німецької Академії UGB, яка вже понад 35 років займається просуванням Повноцінного Харчування у Німеччині.
24 – 26 серпня – Дні наповнення, де учасників фестивалю чекає подорож до Чорного моря на дивовижний острів Джарилгач та дружнє спілкування у новому просторі.

Учасники фестивалю мають можливість отримати сертифікат від Академії Повноцінного Життя та Німецької Академії UGB.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН