Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перевізники на херсонських курортах віддають перевагу туристам, ігноруючи місцевих

Яка головна складова тарифу на автоперевезення? Мабуть, вартість пального та протяжність маршруту. Зростає ціна на пальне – дорожчають квитки.

А от і ні. У курортних містечках – ціни на квитки піднімаються з початком туристичного сезону. Принаймні, у Скадовську – це загальне правило. Ні, офіційно вартість проїзду Херсон – Скадовськ залишилась поки що без змін – квиток з автовокзалу коштує біля 80 гривень. А от із залізночного – вже 100, хоча цей вокзал і ближче від Скадовська.

Водії це підвищення не коментують. Відпочивальники не сперечаються. По-перше, просто не знають про офіційну ціну, по-друге, з валізами прямо з потягу – у маршрутку зручніше. Тож 20 гривень – доплата за сервіс, так скадовські автоперевізники покращують туристичну привабливість міста-курорту.

А може все-таки власного гаманця? Адже у гонитві за клієнтом-відпочивальником забувають про інших пасажирів. У той час, коли маршрутки чекають на потяг з туристами на залізничному вокзалі, на ці маршрутки чекають пасажири на автовокзалі. А туди вони часто просто не заходять. У касі навіть квитки заздалегідь не продають, чекають – прийде маршрутка наступного рейсу, чи ні. На питання пасажирів, чому не продають квитки, відповідають: “Навіщо питаєте, самі знаєте краще”. Так, знаємо – возити туристів вигідніше. А місцеві нехай почекають.

skadnews.in.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН