Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Арсен Аваков і Сергій Князєв вручили херсонським поліцейським сертифікати на нові квартири

Сьогодні, 9 червня, під час робочого візиту в Херсон міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та глава Національної поліції України Сергій Князєв вручили сертифікати на нові квартири 65-ти родинам працівників поліції Херсонщини.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наголосив, що у бюджеті країни закладені гроші для будування житла для поліцейських, гвардійців прикордонників, рятувальників і, звичайно, віськовослужбовців.

«І нам дуже важливо, щоб у кожній області, і про це ми говорили зочільником Херсонської ОДА, здавався як мінімум один будинок. Нанаступний рік ми плануємо додати ще житло для поліцейських іприкордонників»,- сказав очільник Міністерства внутрішніх справ України.

За його словами, разом з добробутом поліції повинна рости довіра населення до правоохоронців. На сьогодні рівень довіри до поліції становить 42%.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв, наголосив, що громадськість вимагає від поліцейських підрозділів виконання своїх службових обов’язків на високому, професійному рівня.

«Суспільство вимагає від нас з вами достойно нести свою службу, охороняти громадський порядок, розшукувати злочинців, направляти справи до суду – і забезпечувати безперебійну діяльність міст, містечок та сіл»,-сказав Сергій Князєв додавши, що поліцейські  повинні  забезпечувати достойний, європейський рівень  захисту громадян нашої держави

П’ятиповерховий трипід’їздний  будинок  побудовано за фінансування Міністерства внутрішніх справ України у рекордний строк – упродовж року.

Одно-, дво- та трикімнатні комфортабельні квартири по вул.Фонвізінаотримали працівники служб Головного управління Національної поліції в Херсонській області, поліції охорони, науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, управління патрульної поліції у місті Херсон, територіального сервісного центру, які потребували поліпшення житлових умов.

Поліцейські чекали на цю подію багато років. Серед тих, хто отримав нове житло – учасники антитерористичної операції на сході країни, багатодітна родина, сім’ї з дітьми-інвалідами дитинства, переселенці з Луганської та Донецької областей, які зберегли вірність присязі, матері-одиначки, а також донька загиблого під час виконання службових обов’язків працівника поліції.

Національна поліція

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН