Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині сьогодні пройшов фестиваль “Козацький гарт”

Сьогодні, на Херсонщині відбувся спортивно – патріотичний фестиваль “Козацький гарт” для студентів ВНЗ, про це на Фейсбуці повідомляє Євген Криницький, начальник управління освіти й науки ХОДА.

 – Разом з заступником голови Херсонськоі обласної державноі адміністрації Балонь Андрій, ректором Херсонського державного університету Василем Стратоновим та ректором Херсонського державного аграрного університету Юрієм Кириловим привітали учасників. Це свято, яке всі чекають цілий рік.

Основною метою “Козацького гарту” є зацікавлення студентів до заняття фізичною культурою, спортом, збільшенням їх інтелектупльної та розумової активності. Програма фестивалю складалася з різноманітних спортивних та внтелектуальних змагань. Також відбулися презентації команд, які прибули на турнір.

Також, хочу зазначити, що студенти університетів мають можливість продемонструвати свої знання з історії України, знання героїчних сторінок українського козацтва, історичних персоналій, особистостей побуту, одягу, традицій.

Переможці фестивалю – Херсонський державний університет, були нагороджені кубками та медалями. Вітаємо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН