Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кримський медичний університет у Херсоні – чому все зупинилось

Планується, що після окупації півострова вища медична школа буде відкрита в обласному центрі. Над цим питанням працює спеціальна робоча комісія під головуванням начальника департаменту охорони здоровя Віктора Короленка.

Незабаром закінчується навчальний рік, але далі усних домовленостей і згоди всіх рівнів влади, справа з місця не зрушила. Не підтвердив створення медуніверситету у Херсоні і уряд.

„Вже кінець травня. На організацію діяльності вищого навчального закладу майже не залишається часу. За два місяці ми не встигнемо підготувати нормальний процес, щоб розпочати діяльність у серпні. Установчі документи на рівні області вже підготовлені, але немає рішення Кабміну”, – прокоментував  Олександр Попадинець, який є ініціатором створення медуніверситету в Херсоні.

У Херсоні не можуть визначатись також із приміщенням для університету. Тож, справа „зависла” на рівні узгодження документів. Чиновники працюють, але завершення поки не видно. Тому чи буде у Херсоні виша відкрита вже у наступному навчальному році, велике питання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН