Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“УКРОБОРОНПРОМ” НА ПРЯМУ СПІВПРАЦЮВАТИМЕ З ПІДСЕКРЕТАРІАТОМ ОБОРОННОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ МО ТУРЕЧЧИНИ

Державний концерн “Укроборонпром” підписав Меморандум про співпрацю з підсекретаріатом оборонної промисловості Міністерства оборони Туреччини. Подія відбулась в рамках участі оборонно-промислового об’єднання України в 13-й Міжнародній виставці військової техніки “IDEF-2017” (м. Стамбул).

Підписання нової угоди, що поглибить співпрацю між ОПК двох країн, пройшло за участю Секретаря Ради національної оборони і безпеки України Олександра Турчинова та  Голови Підсекретаріату оборонної промисловості при Міністерстві національної оборони Турецької Республіки Ісмаїлом Деміром.

Меморандум передбачає співпрацю організацій щодо розвитку та виробництва в галузі авіаційної техніки, наземних систем  та в нових проектах для збройних сил України та Туреччини.

Підсекретаріат оборонної промисловості Туреччини є головним розпорядником державних коштів оборонної промисловості та відповідальним за забезпечення Збройних сил країни усіма видами озброєння, військової техніки та амуніції.

Нагадаємо, що Державний концерн “Укроборонпром” представляє Україну на 13-й Міжнародній виставці військової техніки “IDEF-2017”. Делегацію очолює Генеральний директор Концерну Роман Романов. На стенді Концерну представлено передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, серед них: натурний зразок безпілотного мінібронетраспортеру “Фантом”, бронетранспортери БТР-3Е1 та “Дозор-Б”, БМ “Оплот”,  танкові двигуни та агрегати, ракетне та артилерійське озброєння, вогнепальна зброя та інше. 

Укрооборонпром

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН