Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перед «Херсонмашем» концерн «Укроборонпром» виконав всі зобов’язання щодо оплати, – Олександр Олійник

Сьогодні до Херсона приїхав із робочим візитом голова Державного Концерну «Укроборонпром» Роман Романов.

Саме зараз він прибув тому, що два тижні тому до його заступника Артура Хєрувімова від губернатора Херсонщини Андрія Гордєєва надійшов лист із певними проблемними питаннями, у вирішенні яких просили допомогти.

На Херсонщині працює декілька підприємств, які входять до складу концерну. Саме із їх керівниками сьогодні проходила робоча нарада, де і обговорювалися ті питання, які хвилюють промисловців області.

У той же час у ряді херсонські ЗМІ з’явилася інформація про те, що «Укроборонпром» заборгував якісь суми кільком підприємствам Херсонщини.

Цю інформацію «Українському Півдню» прокоментував голова Херсонського машинобудівного заводу Олександр Олійник:  «На зустрічі з підприємцями і керівниками підприємств, що входять до ДК «Укроборонпром» і співпрацюють із ним, жодних питань щодо заборгованості не виникало. Всі питання вирішуються у робочому порядку, закриваються поступово. Тим більше, наше підприємство «Херсонмаш»  співпрацює з “Укроборонпромом” на умовах 70-80% передоплати, тож питань у розрахунках немає. Ми зацікавлені розвивати стосунки. Звідки взялась інформація, що ми  маємо претензії до «Укроборонпрому», не представляю, адже жодних коментарів ніяким журналістам і виданням не давав. Мабуть, хтось зацікавлений дестабілізувати обстановку в регіоні». 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН