Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці розпочались роботи з благоустрою

Молоде місто на березі Каховського водосховища з настанням весни оновлюється. Кожен, хто хоч проїздом бував у Новій Каховці, відразу ж відмічав, що місто завжди прибране, підметене, підфарбоване. Зараз триває генеральне прибирання у парковій зоні, на міському цвинтарі перед поминальними днями, цьогоріч додались і житлові квартали.

Молоді ОСББ не в силах поки що займатись благоустроєм територій, які до них належать. Тому міська рада виділила додаткові кошти на цю статтю витрат, на роботи залучили більше працівників.

«Кожне місто має певний рівень благоустрою, культури. У Новій Каховці – достатньо висока планка, тому ми не маємо права її знизити. Гості хочуть приїздити у комфортне чисте місто. І я вдячний більшості депутатів Новокаховської міської ради, які розуміють і виділяють кошти комунальним підприємствам на благоустрій», – поінформував Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Вирішили причепурити свої населені пункти і мешканці сіл, що входять до Новокаховської міськради. В очікуванні великого християнського свята – Великодня всі намагаються привести до ладу території.

Як навесні попрацюємо – так і влітку будемо підтримувати порядок, – говорить мер Нової Каховки. У планах – реконструкція прибережної зони міста. Нині займаються благоустроєм лише верхньої частини парку, але це лише початок. Розроблені проекти облаштування цілих кварталів та територій. Сподівається міська влада, що до казни повернеться акцизний збір, аби ці надходження можна було спрямувати на соціальні витрати, у тому числі і на благоустрій міста.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН