Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відзначили кращих учнів 2018 року

«Бути кращими та тримати високу планку». Саме під таким девізом відзначали цвіт новокаховського школярства напередодні новорічних свят. Загалом грамотами новокаховського відділу освіти, подарунками від міського голови та пам’ятними відзнаками нагородили 13 учнів загальноосвітніх закладів міста. Серед кращих – юні науковці, переможці та учасники всеукраїнських олімпіад, різноманітних конкурсів та заходів, пише Радіо Нова Каховка. 

«Ви стали кращими у своїх навчальних закладах. Кращими учнями року. Сьогодні – ваше заслужене свято, і маємо надію, що наступного року ми з вами зустрінемося у тому ж складі», – оптимістично почала розмову в. о. міського відділу освіти Наталія Гмизіна.

Ми живемо в еру технологічного прогресу, і сучасна молодь зовсім не схожа на інші покоління. Більшість зі школярів стала частиною неосяжного віртуального світу. Однак поряд з корисною інформацією  завжди знайдеться непотрібна, і не всі здатні відокремити зерна від плевел. На цьому наголосив міський голова Володимир Коваленко, звертаючись до талановитих новокаховських школярів. Однак упевнено ствердив, що сьогодні ніхто не має права казати, що молодь «не така». Хвацький розум та справжній талант, акумульований цього дня у залі виконкому – пряме тому свідчення.

«У цій залі ми зібрали молодих людей, які довели, що у них є характер. У вас є бажання мати знання, підтримка і мудрість викладачів. – розпочав Володимир Коваленко. – Сьогодні вас зібралося багато, талановитих і розумних. І ні в кого не виникне бажання докорити сучасній молоді. Це також свідчення того, що система освіти у Новій Каховці знаходиться на високому рівні. Вам підвладний будь-яких вищий навчальний заклад. І якщо так станеться, що ви вирішите навчатися в іншому місті, ми будемо радіти, що ви представляєте нашу громаду. Ми зі щирим серцем радіємо за вас, і, звісно, відзначимо кожного».  

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері, де діти мали змогу особисто поспілкуватися з міським головою. Вони зізнавалися про свої турботи, висловлювали побажання. Окрім належної організації навчального процесу та відносин з однолітками, учні переймалися благоустроєм міста, міською інфраструктурою, розвитком міста загалом. Володимир Коваленко повідомив: наступного року бюджет розвитку значно вищий за цьогорічний. Тож, без оновлення набережної зони та покращення умов літнього відпочинку, на чому акцентували школярі, не обійтись.

На рівних, як вже дорослим, міський голова розповів про виклики 2018 року, та що чекає городян попереду. Окремо він подякував учням за участь у загальноміських заходах, а також за постійну допомогу від маленьких волонтерів нашим бійцям на передовій. Іноді малюнки, листи та сувеніри, зроблені дитячими рученятами, зігрівають куди більше будь-якої теплої одежини…

У залі зібрались не тільки винуватці свята, а й директори шкіл, викладачі, представники та куратори освітньої галузі, зокрема – заступник міського голови Володимир Сироватка. Гучними оплесками та приємними словами вони зустрічали кращих учнів Нової Каховки.

ТОЖ ЗНАЙОМТЕСЬ – КРАЩІ УЧНІ  НОВОЇ КАХОВКИ 2018 РОКУ:

– переможці обласного конкурсу «Учень 2018» Єлизавета Півень (учениця 8 класу Корсунської ЗОШ), Андрій Арестов (учень 5 класу Маслівської ЗОШ);

– учні року: Валерія Подольська (НКТЕЛ), Катерина Геращенко (ЗОШ №10), Лілія Горбачова (СЗОШ №8), Софія Ліхачова (ЗОШ №7), Мартіна Радченко (ЗОШ №6), Марія Глушакова (ЗОШ №5), Анастасія Лєнко (ЗОШ №4), Анастасія Щербань (ЗОШ №3), Владлена Стьопіна (НВК №2), Вероніка Панченко (ЗОШ №1);

– переможці та учасники всеукраїнських учнівських олімпіад Альона Пономарьова (з історії), Вероніка Панченко (з екології).

Після нагородження кращі учні Нової Каховки 2018 року скористалися нагодою побувати у кабінеті міського голови. Володимир Коваленко показав школярам унікальні альбоми з історії Нової Каховки, а також символічний Ключ міста. А потім на пам’ять сфотографувалися.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН