Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Про підтримку сільської освіти на Херсонщині

Депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко спільно з головою Бериславської РДА Олександром Гомоном здійснили робочу поїздку до с.Новорайське, де відвідали дошкільний та навчальний заклади. У Новорайському дитячому садочку провели зустріч з трудовим колективом, а потім познайомились з малечею. Під час екскурсії садочком оглянули ігрові кімнати, спальні та харчоблок, пише Херсонщина за день.

Також завітали і до Новорайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, поспілкувалися з педагогами та школярами. Навіть потрапили на урок у щойно відкритому комп’ютерному класі. В рамках реалізації угоди між урядом України і урядом Китайської Народної республіки за кошти державного бюджету Бериславський район отримав 3 комп’ютерні класи, серед яких і Новорайська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. Проте, в навчальному закладі існує проблемне питання з опаленням, яке депутат І.Йосипенко пообіцяв сприяти його вирішенню.

Депутат Херсонської облради Ігор Йосипенко, відмітив, що співпраця з місцевою владою триває та буде продовжена.
–       Головна гордість сучасного села – це його діти та молодь. Ми оглянули дитячий садок та школу с.Новорайське та побачили, що малеча та школярі перебувають у комфортних умовах. Адже це головне, щоб наші діти мали можливості на селі отримувати достойну освіту. А ми, дорослі, прикладемо для цього максимум зусиль у підтримці освіти та добробуту дітей на селі. Ми переконалися, що для молодого покоління  Новорайська створюються усі умови для їх навчання та виховання, тож бажаю їм впевнено крокувати до поставлених цілей. В свою чергу хочу зазначити, що депутати обласної ради будуть допомагати та різнобічно сприяти вирішенню тих проблемних питань, які на сьогодні ще існують, – підкреслив депутат І. Йосипенко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН