Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївський депутат від “Народного фронту” цікавиться проблемами Херсона?

Херсонське регіональне представництво «МДО «Депутатський контроль» розповсюдило інформацію щодо незаконної діяльності АЗС на території комунального підприємства «Херсонкомунтранссервіс», яке очолює депутат Херсонської міської ради від «радикальної партії О. Ляшко» О. Васильев.  Пан Васильев зайняв відверто халатну позицію і відмовляється від будь якої протидії незаконній реалізації палива на території очолюваного ним підприємства.

Також у зверненні висвітлена незрозуміла позиція обласних фіскалів, які маючи факти незаконної діяльності не приймають ніяких рішучих мір  —

«До Херсонського регіонального представництва МДО «Депутатський контроль» надійшла заява від громадської активістки Таміли Сулейманової щодо незаконної діяльності автозаправної станції.

У заяві йшлося про те, що на території КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» (вул. Залізнична, 8) проводиться незаконна комерційна діяльність у вигляді стаціонарної протизаконної роботи автозаправної станції, яке веде роздрібну торгівлю паливно-мастильними матеріалами у вигляді збуту дизельного палива та бензину не маючи на це відповідних документів.

1 листопада співробітниками прокуратори Херсонської області та ДФС в ході спецоперації було припинено роботу одразу 20 незаконних автозаправних станцій. Але вже наступного дня одна з них, а саме та що розташована на вул. Залізничній 8, знову відновила роботу.

З огляду на бездіяльність правоохоронців та органів місцевої влади, член МДО «Депутатський контроль» народний депутат Верховної Ради України Тарас Кремінь надіслав депутатське звернення, від 9 листопада 2016 року, на ім’я Генерального Прокурора України Юрія Луценка про вжиття заходів щодо припинення незаконної роботи АЗС та притягнення до встановленої законом відповідальності осіб, які незаконно ведуть торгівлю паливно-мастильними матеріалами у вигляді збуту дизельного палива та бензину.

Наразі, ми очікуємо на адекватну реакцію з боку правоохоронних органів та сподіваємося на якнайшвидше вирішення питання».

“Український Південь” для довідки надає інформацію, що у Херсоні керівник “Народного фронту” – Ігор Пастух. Він же керівник “Укртрансінспекції”.

gazeta.ks.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН