Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представництво МДО «Депутатський контроль» у Херсоні розпочинає антикорупційну діяльність

Сьогодні, 23 червня, відбулося виїзне засідання Міжфракційного депутатського об`єднання «Депутатський контроль», на якому офіційно відкрили регіональне представництво об’єднання. Спільно з представниками місцевого самоврядування та силових структур присутні обговорили стан антикорупційної боротьби у регіоні та визначили подальші плани роботи.

Участь у заході взяли народні депутати України, члени МДО «Депутатський контроль»: Євген Дейдей, Максим Поляков, Дмитро Стеценко, перший заступник голови ГО «Депутатський контроль» Юрій Житомирський, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв, представники силового блоку, бізнесу та громадські активісти.

Відкриваючи захід Юрій Житомирський подякував присутнім за участь, ознайомив усіх із діяльністю та результатами роботи «Депутатського контролю», а також зауважив: «Депутатський контроль» – це об’єднання молодих та амбіційних політиків, які входять до різних політичних фракцій і мають різні погляди на ті чи інші речі. Але всі вони мають спільну мету – побачити Україну процвітаючою, без корупції».

Він також відзначив, що лише спільними зусиллями та реальними методами боротьби можна досягти цілей: «Головне – робити на благо народу та країни. «Депутатський контроль» завжди готовий допомогти, захистити й порадити. А якщо хтось скривдить, то обов’язково понесе покарання за свої дії».

У свою чергу, голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав «Депутатський контроль» з відкриттям  представництва у Херсоні та  наголосив, що  влада  області  завжди була і буде союзником у боротьбі з корупцією.

«Спільними, прозорими, публічними діями ми будемо скорочувати корумпованих чиновників, аби покращувати життя і суспільства, і країни. Наша активна робота і  процес реформування триває. Створення МДО «Депутатський контроль» у Херсоні допоможе нам, працівникам місцевого самоврядування, налагодити ті способи й методи, які допоможуть нам боротися із корупцією як всередині, так і в судах, і в контролюючих органах», – наголосив Андрій Гордєєв.

Під час виїзного засідання  було представлено керівника регіонального представництва «Депутатського контролю» в області  – Юрія Звірика.

Херсонщина

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН