Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чому Гордєєв продовжує брати участь у засіданні бюджетного Комітету ВР України

“Сьогодні, не дивлячись на вихідний день, мав честь взяти участь у виїзному засіданні бюджетного комітету Верховної Ради України в Закарпатській області (м. Ужгород).
Маю дві гарні новини.
Перша: мене обрали почесним членом комітету Верховної ради з питань бюджету, у якому я пропрацював півтора роки, будучи народним депутатом України)
Друга. Від імені Херсонської обласної державної адміністрації уклав угоду про співпрацю в галузі туризму із Закарпатською ОДА, яку очолює Геннадій Москаль. До слова, Геннадій Геннадійович із сім’єю майже щороку приїздить відпочивати на Херсонщину.
Угода передбачає розробку стратегічного плану розвитку туристично-рекреаційного комплексу наших областей; популяризацію туристичних ресурсів та інвестиційних проектів; співпрацю, на розвиток туристичної інфраструктури та реалізацію спільних проектів з туризму.
Також домовилися про розробку спільної політики щодо сприяння діяльності туристичних фірм, та організацію дитячого оздоровлення на узбережжі Чорного і Азовського морів, а також туристичних походів у Закарпатті.
Наша співпраця дозволить залучити на узбережжя морів туристів із Закарпаття, натомість будемо популяризувати зимовий туризм в закарпатських горах. Я відразу закликав закарпатців їхати відпочивати на курорти Херсонщини. Тож я також раджу херсонцям для відпочинку курорти Закарпаття.
Разом із Геннадієм Москалем ми керуємо двома прикордонними регіонами. Крим дивиться на Україну через Херсонщину, а Європа – через Закарпаття. Тому маємо докласти зусиль для розвитку наших областей, щоб святкувати не дні, а роки Європи в Україні!
До речі, пряме залізничне сполучення між Ужгородом і Херсоном внесе вагомий внесок у внутрішній туризм між нашими областями!”, – повідомив на своїй Facebook сторінці очільник Херсонської області Андрій Гордєєв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН