Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Опалювальний сезон у Новій Каховці розпочався без зривів

Житлові будинки, в більшості, опалюються індивідуально. 60 об’єктів соціальної сфери отримують тепло від двох міських котелень і кількох індивідуальних. Влада міста за 2 місяці до початку опалювального сезону мала угоду з енергетичною компанією на постачання газу. З 17 жовтня одночасно були підключені всі дитячі садки, школи і лікарні Для економії два комплекси міської лікарні перевели на тверде паливо.

Але газове обладнання залишили, законсервувавши до кращих часів. «Встановлювала обладнання під тверде паливо Мелітопольська компанія. Ми наполягли на тому, щоб фірма зареєструвалась у міській раді і податки сплачувала у наш бюджет. Ця ж компанія встановлювала котельні на альтернативному паливі і в Дніпрянській селищній раді. І ми маємо намір перевести міські школи №5 і 7 на території Таврійська теж на тверде паливо. Це реально дешевше», – поділився Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Нова Каховка не має боргів за використані енергоресурси за минулі роки, тож, і цей опалювальний сезон пройде успішно. Принаймні, всі передумови для цього є.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН