Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У всіх соціальних об’єктах Нової Каховки тепло

З 11 котелень міста не працює на повну потужність лише одна. Котельня №9 залишається єдиною у місті, що працює від газу. Решта – переобладнані під тверде паливо і вже почали опалювати приміщення. Переведення соціальної сфери на альтернативні види опалення дає незалежність і економить кошти бюджету.

«Місто не має боргів за тепло. Не потрібно їздити за лімітами на газ. І ще такий «хвіст» – держава не компенсує різницю в тарифах тих міст, де лише соціальні об’єкти опалюються від газу. Навіщо нам такі проблеми? Ми перейшли на тверде паливо, це дешевше. Єдина 9 котельня працює на газу, але ми і її плануємо перевести на альтернативне паливо. Київський інвестор готовий вкласти кошти у переобладнання», – розповів Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Зараз температурний режим витримується у лікарняних комплексах, школах і дитсадках. Поки не готовий приймати теплоносій технікум через нестачу коштів. Житлові будинки вже давно перейшли на індивідуальне опалення, і у новокаховчан опалювальний сезон вже триває від початку холодів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН