Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відкрито сучасний стадіон для змагань із пляжного волейболу

Сьогодні Нова Каховка приймає спортсменів з усієї України. До чемпіонату з пляжного волейболу місто підготувало сучасний стадіон з чотирма ігровими майданчиками.

Восени минулого року Нова Каховка стала місцем проведення чемпіонату України. Проходили змагання у спортивній залі „Будівельник”, що було не зовсім зручно – пляжний волейбол передбачає свіжий морський бриз і м’який пісок. Один з головних тренерів дитячої збірної України звернувся до міського голови Нової Каховки з пропозицією облаштувати на наступний рік стадіон для прийому чемпіонату.

Я пообіцяв, що у новому сезоні Нова Каховка облаштує стадіон за всіма стандартами. На це були витрачені кошти міського бюджету та меценатів. Працівники комунальних підприємств міста провели декілька суботників на цій території. Зведення стадіону з чотирма майданчиками обійшлося у 1 мільйон 200 тисяч гривень. І до відкриття чемпіонату у нас все було вже підготовлено”, – розповів Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Спеціально для занять пляжними видами спорту були зняті 40 см ґрунту і засипані морським піском, перенесена теплотраса, встановлено необхідне обладнання для занять не лише волейболом, а й футболом та баскетболом, передбачені лавки для перепочинку членів команд та вболівальників.

Нова Каховка вкотре підтвердила, що підтримує різні види спорту, створює умови для того, щоб підростаюче покоління мало можливість розвиватись фізично і примножувати спортивну славу міста.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН