Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Потужне селище науковців на Херсонщині відзначило 50-річчя

Своїми почуттями з приводу ювілея селища Наддніпрянське поділився на свій Фейсбук сторінці депутат Херсонської міської ради Сергій Жуйков:

 – Сьогодні відбулося велике свято за підтримки депутата обласної ради, мецената і Людини з великої літери, Рожкова Ю. Г. в селищі Наддніпрянському, яке знаходиться неподалік нашого міста, всього у 8 км від Херсона. Це селище науковців – воно було збудоване навколо провідного науково-досліджуваного Інституту зрошуваного землеробства південного регіону УААН, багато років носило почесне звання найкращого селища міського типу півдня Радянського Союзу. Напевно, на 1 тисячу мешканців такої кількості кандидатів і докторів сільськогосподарських наук немає в жодному населеному пункті. Головний здобуток за 50 років існування селища Наддніпрянського – це, звичайно, люди, які колись збудували і розвили це містечко. Як сказав Юрий Рожков, “Це – інтелектуальний банк землеробства нашої держави”.
Від всього депутатського корпусу Херсонської міської ради я і Галина Лугова привітали громаду селища і побажали головного – добробуту і наснаги у відродженні селища Наддніпрянського!

nad2

Юрій Рожков, який є депутатом Херсонської обласної ради, розповів про те, що саме відбувалося у селищі під час святкувань. Багато гостей завітало із подарунками, нагородами.

 – Від обласної адміністрації завітала Січова Валентина Іванівна, та нагородила почесними грамотами працівників Інституту зрошувального землеробства, головну гордість селища, – повідомляє Юрій Рожков на своїй сторінці у Фейсбук.

Окремим приємним подарунком для місцевої малечі стали аніматори-клоуни, які розважали дітей Наддніпрянського. Юнь із великою радістю брала участь у всіх конкурсах та іграх. Всі охочі діти змогли «прикрасити» своє обличчя аквагримом.

nad-anim

nad-akva

nad7

nad3

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН