Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти – найкращі аудитори успіху в дорослих

Вже традиційними стали зустрічі в Херсонській обласній дитячий бібліотеці імені Дніпрової Чайки з успішними людьми нашого краю.

Цього разу з активістами шкільного життя нашого міста зустрівся депутат обласної ради, голова підприємців Херсонської області Юрій Рожков. Це була відверта розмова дорослої людини з підлітками, які ставили гострі запитання і отримували щирі відповіді.

“Так формується майбутнє нашої країни, адже діти бачачи приклад успішної людини, ставлять перед собою мету досягти щось в житті. І вони на власні очі бачать, що мети можна досягти і розуміють шляхи її реалізації. Мені сподобалось, як сказав дітям Юрій Геннадійович, що людина може створити себе сама”, – говорить представник управління освіти ХМР Тамара Верещака.

А директор бібліотеки Анна Бардашевська підкреслила, що кожна успішна людина має свою і формулу досягнення мети і свою філософію життя, з якою залюбки ділиться з дітьми. Але головне, що кожну успішну людину супроводжують книжки. Тому, незважаючи на вік новітніх технологій, важливо продовжувати читати.

А Юрій Рожков, підбиваючи підсумки зустрічі, сказав: “Я вдячний організаторам за ці хвилини з молоддю, отримав справжню насолоду від спілкування. Адже діти – це найкращі аудитори людської долі. Більше того, судячи з запитань – на захід прийшли активні підлітки, а це значить, що вони з часом візьмуть відповідальність і за долю міста, і області, і країни на себе”.

 

рожков библиот4

рожков библиот5

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН