Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Більше тисячі херсонців розпочали власний бізнес

З початку цього року в Херсоні 1139 осіб розпочали власний бізнес, із них 419 у якості юридичних осіб і 720 – фізичних осіб – підприємців. У порівнянні з січнем – травнем минулого року новостворених суб’єктів господарювання побільшало на 297 осіб. Про це повідомляє прес-служба херсонських податківців.

Також нагадують, що зареєструвати власну справу тепер можна протягом доби. Аби стати підприємцем, громадянину необхідно подати заяву до державного реєстратора. В фіскальній службі новоствореного платника податків візьмуть на облік у день отримання від держреєстратора відомостей із Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Відомості, що містяться в цьому реєстрі, є відкритими, за винятком реєстраційних номерів облікових карток платників податків, відомостей про рахунки, накладення й зняття арештів на рахунки та майно.  Дані з ЄДР можна перевірити за допомогою електронних сервісів, які розміщенні на веб-порталі ДФС України, зокрема,Дані про взяття на облік платників податків” і Реєстр страхувальників”. 

Херсон

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН