Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Що робили випускники Каланчацького району на вокзалі

У Горьківській школі закінчилася естафета випускних заходів вечором для 11-класників під назвою “Вокзал прощання”. На святково прикрашеному шкільному подвір’ї в очікуванні головних винуватців випускного вечора зібрались найдорожчі для них люди – батьки, вчителі, родичі, друзі та односельці.

Директор школи Штрахова Т.О. та заступник з НР Тасжанова С.М. привітали учнів, зачитали наказ про випуск їх зі школи та вручили довгоочікуваний шкільний документ – атестат. В розважальній частині свята випускники розповідали багато віршів, співали веселих пісень про школу, вручали символічні медалі у різних номінаціях вчителям школи, дякували всім техпрацівникам, показали сценку про останню контрольну роботу та станцювали свій прощальний шкільний вальс-флешмоб.

Батьки, в свою чергу, теж дякували школі та її працівникам, дали мудрі настанови своїм дітям перед великою мандрівкою життєвим океаном і заспівали пісні. На символічному потязі під його прощальний сигнал випускники покинули стіни рідної школи назавжди. Тож в добру путь, наші дорослі діти!!!

кал випус2

кал вип3

Відділ Освіти Каланчацької Райдержадміністрації

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН