Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській обласній Федерації контактного карате з’явилися нові татамі

“Спорт загартовує не тільки тіло, а й характер. Вселяє віру, налаштовує на перемогу!” – це точно, з власного досвіду знає Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Саме тому підтримка різних видів спорту на Херсонщині є одним з пріоритетних напрямків діяльності його команди.

Так, відреагувавши на звернення батьків діток, які відвідують секції карате, Юрій Рожков долучився до оновлення матеріально-технічної бази Херсонської обласної Федерації контактного карате.

Лариса Журавель, мама 7-річного вихованця секції розповіла: “Мій син займається вже 2 роки. Йому дуже подобається. Але у нас не вистачає татамі (спортивних матів на підлогу) для молодшої групи. Поки користуємось обладнанням дорослої. А на змагання позичаємо в інших організацій. Дякуємо Юрію Рожкову за матеріальну допомогу і сподіваємось, що до наступних обласних змагань, які відбудуться вже 10 листопада у ЗОШ № 37, встигнемо придбати нове професійне татамі!”

В обласних змаганнях візьмуть участь близько 100 юних спортсменів з Голопристанського, Новотроїцького, Великолепетиського, Горностаївського районів та м. Херсона. В програмі виступи дівчат і хлопців у годзю рю, шатакані, рукопашному бою та змішаних єдиноборствах. Вхід вільний. Тож запрошуються усі бажаючі. Можливо, після видовищних змагань Федерація карате поповниться новими вихованцями!

Також прохання долучатися до підтримки спортсменів: Громадська платформа “Добро переможе” та її засновник Юрій Рожков завжди раді співпрацювати на благо розвитку дитячого спорту на Херсонщині та в інших соціальних напрямках! Гуртуймося у підтримці наших дітей!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН