Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пісні Мозгового та Магомаєва лунатимуть у Новій Каховці

Цієї суботи 24 лютого о 17:00 у Новокаховському палаці культури відбудеться концерт Максима Лозового. Глядачам Нової Каховки буде представлена програма «Любов останньою ніколи не буває» – пісні з репертуару Мозгового та Магомаєва, з якими володар оксамитового баритону уже познайомив херсонців.

Максим отримав музичну освіту, але співати на великій сцені почав лише два роки тому, хоча вже мав за плечима перемоги та гран-прі багатьох міжнародних конкурсів.

Я нарешті зрозумів, що це моє. Постійно працював над собою, «рився» у собі. Бог дав мені голос, а я його «просиджую». Більше не маю права цього робити. Хочу, щоб люди отримували насолоду від голосу, яким наділив мене Господь. У цьому бачу своє майбутнє. Що стосується журналістської діяльності… Хоча люблю спорт, розбираюсь у ньому, але не бачу себе у спортивній журналістиці. Спортивні редакції по всій Україні закривають, у самій галузі – оптимізація коштів. Тож, в Україні і зі спортом і з культурою дуже важко. Ці сфери споживають, а не заробляють кошти, тому в них у державі ніхто не хоче вкладати. Добре, що у моєму житті з`явилися люди, які зараз допомагають мені розкритися”, – сказав Максим Лозовий кореспонденту “Українського півдня“.

Програму «Любов останньою ніколи не буває», в якій представлені пісні Миколи Мозгового та Мусліма Магомаєва, вже побачили херсонці в Обласному палаці молоді та студентів. Максим Лозовий починає гастролі і першими глядачами стануть жителі Нової Каховки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН