Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська громада взяла участь у ярмарку «Саксаганський формат» у Кривому Розі

Новокаховська міська військова адміністрація, на запрошення адміністрації Саксаганського району в Кривому Розі, долучилась до ярмарку «Саксаганський формат». Цей традиційний осінній ярмарок об’єднав як місцевих мешканців, так і гостей міста, з метою подякувати та підтримати ЗСУ.

Новокаховська громада представила свою локацію та фотозону з виробами ручної роботи, предметами домашнього побуту, дитячими художніми роботами, смаколиками, овочами й фруктами. Доповнила локацію відеопрезентація пісні про Нову Каховку, яка звучала впродовж усього заходу і тішила відвідувачів.

Серед учасників ярмарки від Новокаховської громади були працівники Новокаховської міської військової адміністрації, співробітники ПКП «Автоцентр» та мешканці громади, які знайшли прихисток у Кривому Розі.

У межах заходу на «Фестивалі борщу» наша громада презентувала борщ по-новокаховськи з пампушками, салом і таврійським коньяком. Стравою частували всіх бажаючих. Організатори ярмарки зауважили смак борщу по-новокаховськи та відзначили його подякою та подарунком.

Джерело – Новокаховська міська військова адміністрація.

Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український Південь:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН