Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

10 переваг, які забезпечує сервіс доставки питної води

«Вживайте достатньо питної води!», «Не забувайте про питний режим!» — поширені фрази, які часто чуємо з різних джерел інформації, соціальних мереж. Але для того, щоб підтримувати водний баланс, варто правильно вибрати воду. Виручить послуга доставки питної води, яку обирає все більше мешканців різних міст України. Тепер свіжа вода, замовити яку можна онлайн, завжди буде під руками!

В чому переваги замовлення води?

Споживачі обирають сервіси доставки води з кількох причин:

  1. Зручність. Доставка додому чи в офіс економить час і зусилля. Вам не потрібно самостійно переносити важкі бутлі або шукати, де купити воду. Кур’єр все доставить аж до дверей квартири.
  2. Впевненість у якості. Обравши перевірений сервіс, наприклад My Water Shop, ви можете бути впевнені у свіжості й придатності води. В онлайн-каталозі продукція популярних виробників, які цінують довіру покупців. 
  3. Автоматизація. Сервіси часто пропонують можливість автоматичного замовлення, це дозволяє отримувати воду регулярно без необхідності нагадувати.
  4. Економія коштів. Нескладні підрахунки показують, що вигідніше замовити питну воду у бутлях, ніж постійно купувати її у пляшках. Крім того, не потрібно думати про її доставку до квартири. Сервіс My Water Shop часто пропонує вигідні акції, різні знижки, тому ви можете зробити замовлення дуже вигідно.
  5. Турбота про здоров’я. Коли на видному місці є бутель з чистою водою, це нагадує про необхідність пити воду протягом дня. Бутильована вода має приємний смак і містить корисні речовини.
  6. Екологічність. Використовують багаторазові бутлі — турбота про навколишнє дозвілля і чудова альтернатива одноразовим пластиковим пляшкам.
  7. Можливість замовити різний об’єм. Питну воду можна замовити у різному фасуванні: у бутлях об’ємом 18,9 л чи у пляшках. Це зручно і вигідно.
  8. Доставка без вихідних. Сервіс пропонує доставку води без перерв та вихідних. Навіть якщо ви не розрахували й питна вода закінчилась у вихідний чи святковий день, можна оформити доставку.
  9. Простота оформлення. Замовити воду дуже просто, це займає лічені хвилини. Вам потрібно зателефонувати за номерами або оформити все на сайті. Замовлення виконують оперативно, тому не доведеться довго чекати.
  10. Широкий спектр додаткових послуг. Крім доставки питної води, ви можете замовити зручне обладнання для розливу: кулери, диспенсери, помпи, різні аксесуари. А також отримати консультацію менеджерів, якщо виникнуть додаткові запитання.

Без перебільшення, My Water Shop — надійний помічник тих, хто турбується про своє здоров’я і самопочуття.

Партнерський матеріал

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН