Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відкрився сучасний ортопедичний магазин (відео)

Мережа магазинів «Медтехніка» в Херсоні продовжує успішно розвиватись. У центрі міста на вулиці Кулика відкрився сучасний магазин «Ортопедична медтехніка для дорослих та дітей», де представлено якісне взуття брендових виробників. Завідувачка магазину «Ортопедична медтехніка для дорослих та дітей» Наталя Султан розповіла про асортимент взуття: «У нас представлене взуття турецького бренду «Forester» та сербського «Grubin»: босоніжки, кросівки, туфлі як для жінок, так і для чоловіків».

В магазині представлене взуття як вітчизняного виробництва, так і закордонного. Кваліфікований персонал допоможе правильно підібрати його. Наталя Султан зазначила: «Ми підбираємо взуття для кожної дитини. Воно дуже зручне, високоякісне та виготовлене з натуральної шкіри, передбачене для правильної постанови ходи».

Дитяче ортопедичне взуття — одна зі складових комплексу заходів для боротьби з такими деформаціями: плоскостопість, вальгусна та варусна деформації тощо. А для дорослих представлене ортопедичне взуття для полегшення дискомфорту та уникнення подальшого розвитку деформацій. Також в магазині наявні і товари інших груп. Наталя Султан розповіла про них: «У нас є багато ортопедичних товарів: бандажі, корсети, масажні коврики, подушки для сну, медичні засоби, інгалятори. Наші продавці-консультанти допоможуть підібрати товар найвищої якості, який підходить вам за всіма параметрами».

В «Ортопедичній медтехніці для дорослих та дітей» можна підібрати і ортопедичні устілки, масажні килимки для ніг, товари для реабілітації: палиці, милиці, ходунки, інвалідні коляски тощо.

Тут представлено і медичне обладнання для тих, хто постійно займається тренуваннями. «Дуже багато людей займаються спортом і використовують тейпи за призначенням лікарів і тренерів. У нас є компресійний трикотаж, який дуже добре зарекомендований на ринках України, а також масажери фірми «Zenet», які користуються попитом у населення», — зазначила Наталя Султан.

У «Ортопедичній медтехніці для дорослих та дітей» вас зустріне завжди фаховий і люб‘язний персонал.

«Бажаємо вам бути здоровими, всім 36,6! Чекаємо на вас!», — звернулася до читачів завідувачка магазину.

М. Херсон, вул. І. Кулика, 33-Б (зупинка “Стадіон Петровець”)
тел. 099 710 80 16

Підготувала Марина Азізова.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН