Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Членів псевдоорганізацій козацтва на лівобережжі Херсонщини відправлятимуть на війну проти України без згоди

Псевдоорганізації козацтва створює окупаційна влада на лівобережжі Херсонщини.

Міністерство нападу рф знайшло спосіб поповнити перелів тих, хто буде знищеним в Україні. Кремль планує включити всіх казаків до мобілізаційного людського резерву армії. Для цього вже зареєстровано законопроект, –   повідомляє Центр національного спротиву.

Тепер в рф а також на тимчасво окупованих територіях України є можливість залучати козаків до мобілізації у “спрощеному порядку”. Раніше для потрапляння в такий резерв кожен громадянин повинен був в індивідуальному порядку укласти договір з міннападом. Тепер це буде стадний договір.

Зрештою, це абсолютно не нова практика для окупантів. Вони від початку свого вторгнення в Україну ще у 2014-му році активно залучали псевдокозацькі організації до війни.

Центр національного спротиву закликає українців, що мешкають на ТОТ, не вступати у такі “організації” і повідомляти про діяльність колаборантів на цей анонімний чат-бот.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Засуджено до 14 років тюремного строку колишніх поліцейських на Херсонщині: пішли на співпрацю з окупантами

Дивіться на сайті інформаційного видання “Український південь”: затоплен Ойистрів в Херсоні через рік після теракту на Каховській ГЕС: як виглядає

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН