Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському державному університеті 122 особи навчається за рахунок ваучерів

Триває вступна кампанія 2024 року і Херсонський державний університет, як й у минулому році братиме участь у державній програмі, що дозволяє безкоштовно вступити до магістратури за рахунок ваучерів від центру зайнятості. Наразі в університеті дистанційну вищу освіту за рахунок ваучерів здобувають 122 особи, – повідомляє пресцентр ХДУ.

22 травня в івано-франківському офісі ХДУ відбулась зустріч першого проректора Херсонського державного університету Сергія Омельчука та відповідального секретаря приймальної комісії ХДУ Юрія Юрчука з представницею Слов’янського міського центру зайнятості Донецької області Оленою Шевченко. Обговорювались перспективи співпраці, адже у Херсонському державному університеті наявні спеціальності, які є найбільш затребуваними в Україні та на які можна вступити, скориставшись ваучером на навчання.

Нагадаємо, ваучер – документ встановленого зразка, що дає особі право на підготовку на наступному рівні освіти, перепідготовку за наявності диплому бакалавра або магістра.

Ця програма, зокрема, спрямована на вступників 45+. Тож це також чудова можливість змінити своє професійне життя та отримати нові перспективи! 

З усіх питань звертайтеся до Приймайльної комісії ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН