Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська веслувальниця Катерина Дудченко здобула олімпійську ліцензію

Олімпіада-2024: на ній будуть і представники Херсонщини. І цеважливо для області, де йдуть бойові дії
“Олімпійську ліцензію з веслування академічного щойно здобула Катерина Дудченко,  майстер спорту України міжнародного класу, спортсменка Херсонської школи вищої спортивної майстерності Школи вищої спортивної майстерності,в складі екіпажу четвірки парної W4х,разом з Наталією ДОВГОДЬКО, Дариною ВЕРХОГЛЯД (яка є вихованицею ХШВСМ, але останні роки виступає за Київ), Анастасіжю КОЖЕНКОВОЮ!”, – про це повідомив  Ігор Гарагуля, Президент Федерації академічного веслування Херсонської області.
У фіналі Олімпійської та Паралімпійської кваліфікаційної регати з веслування 2024 року, українські академістки другими подолали дистанцію в 2000м. Дівчата пропустили вперед лише суперниць з США (+0,23). Цей результат забезпечив українкам омріяну ліцензію на Олімпійські ігри-2024!.
“Вітаємо спортсменок та неймовірно пишаємось вашими досягненнями! Вітаємо і заслужених тренерів Катерини – Андрія та Олену Олефіренко!!! Вітаємо Херсонщину та всю школу веслування академічного нашого чудового південного регіону, яка була, є і буде однією з найсильніших в нашій країні!”, – додав  Ігор Гарагуля, Президент Федерації академічного веслування Херсонської області.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
  Дивіться відео, як студенти і  викладачі ХДАЕУ првоели День відкритих дверей у Кропивницькому:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН