Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Херсонського національного технічного університету проведуть відкриті лекції

Херсонський національний технічний університет запрошує на серію лекцій про комунікативні кавички та презентації ХНТУ. Херсонський національний технічний університет продовжує радувати своїх студентів і всіх зацікавлених новинками зі світу освіти та технологій. У травні відбудуться дві важливі лекції, які допоможуть покращити комунікативні навички та навички створення презентацій, – повідомили на сайті Херсонського національного технічного університету.

“Ми готуємо студентів до будь-яких викликів сучасності, таких як публічні виступи та ефективне спілкування у віртуальному просторі,” — зазначила Олена Чепелюк, ректорка Херсонського національного технічного університету.

Вона наголошує, що це чудова можливість дізнатися, якими навичками вони будуть володіти після закінчення університету. Олена Чепелюк також висловила захоплення активною участю магістрів в організації та проведенні лекцій, що сприяють підвищенню рівня знань студентів та престижу університету.

“Лекції будуть цікаві  також тим школярам, які обирають майбутню професію”, – додала Олена Чепелюк.

Перша лекція: Тема: Розвиток комунікативних навичок у віртуальному спілкуванні.

Коли: 21 травня о 16.30

Спікери: Магістри кафедри дизайну ХНТУ Катерина Бондаренко та Олександр Гулюватий. Лекція буде корисною не лише студентам, але й усім, хто цікавиться комунікацією у сучасному цифровому світі. Це унікальна можливість дізнатися про найсучасніші підходи до віртуального спілкування та отримати практичні поради від досвідчених фахівців. У програмі лекції: (clover) особливості комунікативних навичок у віртуальному спілкуванні (clover)виклики віртуального спілкування (clover)техніки розвитку навичок (clover)розбір на практиці, які фрази підходять до різних ситуацій в он-лайні Чекаємо вас на лекції за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/76322342437?pwd=brgDElRRcxbo5ofdRzqbj80zPwV2jS.1


Друга лекція:

Тема: Спрощуй свою презентацію: швидко, легко, як професіонал Коли: 22 травня о 16.25 Спікери:

Магістри кафедри дизайну ХНТУ Єрифа Софія та Наконечний Іван На цій лекції ви дізнаєтесь, як створювати зрозумілі презентації із сильною структурою та цікавим наповненням.

Магістри поділяться лайфхаками, щоб ви могли витрачати час тільки на сенс, а не на дизайн. У програмі лекції: (clover) Тригери, які дратують слухачів (clover) Лайфхаки від дизайнерки, щоб ви витрачали час тільки на сенс і ні хвилини на дизайн (clover) Експеримент “переробка слайду з таймером та недизайнером” Якщо ви бажаєте, щоб ваші помилки в оформленні слайдів були розглянуті на прикладі, ви можете надіслати скріншот або зображення слайдів вашої презентації за посиланням: https://forms.gle/xoXZfwojARMETZS59 Чекаємо вас на лекції за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/89768788258 Не пропустіть шанс приєднатися до обговорення, отримати корисні поради та розширити свої знання в цих важливих сферах!

Читайте про зміни у сфері освіти:

Ректорка ХНТУ взяла участь у всеукраїнській нараді з представниками іноземних закладів вищої освіти

Читайте  також, як херсонська спільнота долучається до захисту прав ВПО у Хмельницькому: Ректорка ХНТУ взяла участь у стратегічній сесії з питань ВПО у Хмельницькій області

Дивіться на ютуб-каналі інформаційного виданян “Український Південь”, як жінки долучаються до відновлення деокупованої Херсонщини:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН