Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині зафіксовано на майже 7 млн гривень крадіжок електроенергії

Енергетики «Херсонобленерго»на деокупованій території області  в надто складних умовах відновлюють пошкоджені лінії, відбудовують знищені енергетичні об’єкти, забезпечують споживачів електропостачанням, працюючи просто під обстрілами.

На жаль, при цьому всьому, мають місце численні порушення з боку споживачів у споживанні електричної енергії. Основними порушеннями є самовільне підключення та безоблікове споживання електричної енергії, вплив сторонніми пристроями на роботу електролічильника та зрив пломб, – повідомляє пресслужба Херсонобленерго на сайті установи.

Лише протягом 2023 року інспекторами Товариства складено 189 актів на суму 19151521,4 грн. За три місяці  2024 року фахівцями проведено 128 рейдів та складено 68 актів, загальною сумою 6848039,24 грн.

“Безоблікове споживання електричної енергії тягне за собою, перш за все, недоотримання коштів на відновлення електрообладнання, відключення та збільшення аварійних ситуацій. Крім того, в складний період обстрілів додаткове безоблікове навантаження на мережі впливає на їх надійність та призводить до зниження якості електропостачання.Тож закликаємо побутових та юридичних споживачів користуватися електричною енергією добросовісно, щоб уникнути зайвих витрат та неприємних ситуацій. За розкрадання електроенергії законом передбачено адміністративна та кримінальна відповідальність2”, – зазначили в повідомленні.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Деокуповану Тягинку на Херсонщині відвідали стоматологи з Литви

Дивіться відео на сйаті інформцаійного видання “Український південь”, як вітали у Херсоін банкірів з професійним  святом:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН