Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україну з діловим візитом приїхав американський меценат Делл Лой Хансен

 Одим з перших візитів Делл Лой Хансена був до села Тарасівка Боярської громади Фастівського району на Київщині. Там зводиться містечко для ВПО – це Містечко Хансена, які приїхали з областей, де проходять нині бойові дії. Зводиться містечко за підтримки благодійного фонду “Місія Хансена в Україні”. Вже здано в експлуатацію 2 черги житла., будується школа і дитсадок.
Тож цього дня у містечку Хансена зустрічали засновника – пана Делл Лой Хансена, – про це повідомляється в офіційній групі “Містечко Хансена”.
А разом з ним до Містечка приїхали його американські колеги та українські посадовці.
Шановних гостей чекали з нетерпінням. Пана Хансена привітали українською паляницею. Гостям запропонували смаколики, які приготовили гадзині Містечка власноруч.
Пан Хансен тепло привітався з усім.
“Я дуже радий вас всіх бачити, бачити вашу посмішку. Я теж дуже чекав на нашу зустріч і щасливий вас сьогодні обнімати”, – звернувся до мешканців пан Делл Лой Хансен.
Гості пройшлися Містечком, завітали до бомбосховища, де наші діти грають у теніс, малюють та дивляться мультфільми на проекторі. Поспілкувалися з родинами з будинків сімейного типу та іншими містянами.
“Ми так чекали на Вас, пане Хансен, настільки раді Вас бачити, наче найрідніша людина приїхала додому! Безмежно дякуємо Вам за все!”, – так вітали мешканці Містечка нашого дорогого гостя.
Це був перший візит пана Хансена до нас під час його травневого візиту в Україну.
“Його чекає багато зустрічей, нарад та подорожей. Але через декілька днів він, разом зі своїми американськими колегами, ще обов’язково до нас завітає. Дуже чекаємо на зустріч!”, – зазначили в повідомленні.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН