Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні російська армія пошкодивла обстрілами залізничну інфраструктуру: рух потягів обмежено

Ворог вранці атакував житлові квартали Херсона, цілеспрямовано обстрілюючи цивільну інфраструктуру. Місто частково залишається без світла, – про це повідомили в Херсонській ОВА,

Внаслідок російських обстрілів у Херсоні пошкоджено критичну інфраструктуру.  Через ворожі удари місто частково залишилося без світла. Нині енергетики працюють над його відновленням.  Також ворог атакував залізничну інфраструктуру, пошкоджено колії. Тому рух потягу №121/122 Київ-Херсон-Київ залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва.  Для пасажирів, які прямували до Херсона або у зворотному напрямку, організовано підвезення автобусами, – повідомив  в телеграм-каналі Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.

 В укрзалізниці повідомили наступне:

Зранку, 8 травня,  країна-терорист атакувала цивільну залізничну інфраструктуру у Херсоні. Внаслідок ворожих ударів пошкоджені колії та  вокзал міста, – повідомляє Укрзалізниця! Наразі рух поїзда №121/122 Київ — Херсон — Київ залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва. Звідти пасажирів до Херсона і зворотно везтимуть автобусами. Наразі всі 99 пасажирів у безпеці. Решта поїздів Укрзалізниці продовжує рух за графіком.

Дивіться на сайті інформаційного видання “Український південь”,я к Херсон відвідав Сергій Припула. Його фоонд передав сучасне обладнання одінй із лікарень Херсона. Детальінше у відео:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН