Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Черкасах викладачі Херсонської державної морської академії провели профорієнтаційні заходи для школярів

Викладачі та співробітники Херсонської державної морської академії продовжують ознайомлювати майбутніх вступників з можливостями та перспективами навчання в академії.
“Доцент кафедри ЕСЕУ ХДМА Роман Врублевський  та провідний фахівець відділу технічної інформації ХДМА Галина Врублевська провели профорієнтаційні заходи для школярів Черкас
у 27-й, 28-й школах, гімназії № 9 м. Черкаси та в Черкаському обласному дитячому санаторії «Сосновий Бір» для учнів 7-11 класів. Інформаційно-роз’яснювальна робота забезпечує оперативне інформування про переваги навчання у Херсонській державній морській академії та сприяє залученню до вступу випускників закладів освіти України”, – зазначили в Херсонській державній морській.
 Також школярів запросили відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в онлайн-форматі 11 травня 2024 року.

Викладачі систематично проводять зустрічі зі школярами в різних містах України.

Херсонська державна морська академія – це заклад вищої освіти ІV рівня акредитації, який готує фахівців повного спектру плавальних, суднобудівних та морських робітничих спеціальностей.

Високий рівень знань курсантів академії та її структурних підрозділів досягається завдяки кропіткій роботі більше ніж 400 науково-педагогічних працівників та викладачів: докторів і кандидатів наук, професорів, доцентів, діючих морських фахівців – капітанів, старших помічників капітана, старших механіків, електромеханіків та ін.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Викладачі ХДМА провели профорієнтаційний захід для школярів Тернопільської області

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН