Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Із небезпечних населених пунктів Херсонщини продовжується евакуація населення (відео)

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 21 жителя. Поїздом виїхали 9 людей, автотранспортом – 12, – про це повідомили в Херсонській ОВА.

 Російські військові продовжують обстрілювати мирні населені пункти, які знаходяться в прибережній зоні з різних видів зброї. Населення продовжує  покидати рідні домівки через безпекову ситуацію. 

Допомагають з евакуацією і волонтери, і поліцейські.

На Херсонщині поліцейські евакуювали з-під російських обстрілів пораненого жителя села Золота Балка. Внаслідок обстрілу поранення шиї та мінно-вибухову травму отримав 46-річний чоловік. Коли розпочався артобстріл, він перебував на городі та не встиг добігти до укриття. Повідомлення про пораненого надійшло до поліції від старости села. Він пояснив, що самостійно доставити постраждалого до лікарні неможливо через обстріли. На допомогу людині на броньованому автомобілі виїхали працівники сектору поліцейської діяльності №1 (Нововоронцовка), – повідомили в Поліції Херсонської області.

Село Золота Балка входииь до Новоолександрівської територіальної громади БЕриславського раойну на деокупованій частині Херсонщині.

 

Як це було дивіться у відео:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН