Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині минулої доби поліція зафіксувала 10 воєнних злочинів російської армії

російська армія вкотре атакувала мирні населені пункти Херсонського та Бериславського районів із реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА. Під вогнем ворога опинилися об’єкти цивільної інфраструктури, –  повідомляє Поліція Херсонщини.
Від атак противника потерпали Херсон, Антонівка, Інженерне, Іванівка, Велетенське, Садове, Микільське, Дніпровське, Кизомис, Придніпровське, Понятівка, Токарівка, Берислав, Ольгівка, Львове, Зміївка, Томарине, Михайлівка, Тягинка та Золота Балка.
У населених пунктах ударами армії рф пошкоджено багатоповерховий та приватні будинки, господарча споруда і цивільне складське приміщення.
Вночі військові рф з авіації скидали керовані бомби на Ольгівку, Тягинку, Іванівку, Кизомис та Дніпровське. Пошкоджено приватний будинок, на щастя, обійшлося без потерпілих.
У Михайлівці в результаті атаки дронами-камікадзе типу «FPV» пошкоджено багатоквартирний будинок та склад із зерном.
Окупаційні війська цілеспрямовано били з артилерії та дронів по житловому сектору прибережної зони Херсона. Вибухи лунали у Дніпровському та Корабельному районах, пошкоджено господарчу споруду та сталося займання будинку.
На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.
За минулу добу поліція відреагувала на 223 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 10 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН