Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Повідомлено про підозру голові окупаційної адміністрації Благодатного на Херсонщині

За процесуального керівництва Херсонської обласної та Скадовської окружної прокуратур жительці регіону заочно оголошено про підозру у колабораціонизмі (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, у травні 2022 року 27-річна підозрювана пішла на співпрацю з ворогом та обійняла посаду «виконуючої обов’язки голови» у незаконно створеному органі влади – «Благодатненській сільській раді Скадовського муніципального округу Херсонської області».

Вона організовувала роботу псевдооргану, підбирала та призначала до нього людей. Підтримуючи дії та рішення держави-агресора, її збройних формувань та окупаційної адміністрації організовувала проросійські масові заходи. Досудове розслідування здійснюється УСБ України в області.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”: «Лікарі без кордонів» розказали, як виглядає медкарта типового пацієнта поблизу лінії фронту

Також 28 лютого новокаховчан привітали з Днем народження міста: Новокаховський міський голова привітав жителів із 72-річницею заснування міста

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН