Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мобільний підрозділ Ощадбанку розпочав роботу в деокупованих громадах Херсонщини

Мобільний підрозділ банківського відділення надаватиме послуги мешканцям прикордонних територій регіону. Виїзний прийом мобільного відділення відбувся у одній з громад на Херсонщині, яка була звільнена у листопаді 2022 року. Але постійно перебуває під обстрілами російських військових з лівобережжя області, яке окуповане російською армією.
 Про роботу мобліьного відділення повідомив Адрій Береговий,  заступник керівника Херсонського обласного відділення Ощадбанку.
Мобільний підрозділ банківського відділення надаватиме послуги мешканцям прикордонних територій регіону. Мобільний банк створений на базі автомобіля спеціального призначення і оснащений супутниковим зв’язком, автономним електроживленням, системою відеоспостереження та іншим обладнанням.
“Усміхнені обличчя жителів регіону, не приховані позитивні емоції, радість та вдячність за можливість отримати банківські послуги на територіях максимально наближених до лінії фронту. Звуки вибухів протягом всього робочого дня, а людей це не зупиняє! Жителі передають інформацію від двору до двору, приходять сімʼями, щоб задовольнити свої банківські потреби разом з Ощадним Банком. Жителі зможуть отримати чи здійснити грошові перекази, поповнити карткові рахунки, оплатити комунальні та інші платежі, отримати пенсію, соціальні виплати, заробітну платню тощо”, – зазначив Андрій Береговий.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
 Дивіться відео про Бериславський медичний коледж:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН