Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємець добровольцем пішов на фронт: історія захисника, який воює на Херсонщині

«Сміливий та рішучий чоловік, доброволець» – так можна коротко описати молодшого сержанта Олександра, командира відділення одного з наших підрозділів. Саме добровольцем він прийшов у ТЦК рідного Світловодська, що на Кіровоградщині й саме у День добровольця потрапив до війська!, – розповідає пресслужба 124 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.
Після строкової служби, з 2003-го, багато років прожив у Києві. Мав дуже специфічний фах – аналітик гри у казино. Тобто, спостерігав за гравцями та персоналом, вивчав поведінку, унеможливлював шахрайство та змови. А коли азартні ігри в Україні офіційно заборонили – знайшов застосування своїм талантам в ігорних домах Браззавіля (Республіка Конго) та Кіншаси (Демократична Республіка Конго). Коли ж набридла “африканська екзотика”, повернувся в Україну й створив власний інтернет-магазин.
«Маленьку таку «Розеточку», на 12 вольтів», – посміхається у розмові «Щасливий».
Цей позивний йому пасує, адже життя у мирні часи справді складалося щасливо.
Та 23.02.2022, за день до повномасштабного вторгнення, він саме відкрив у столиці вже реальний магазин, але довелося поставити справу на паузу. Зараз Олександр, з притаманною йому ретельністю, виконує функції, від яких залежить вдале виконання бойових задач: – налагоджує зв’язок між підрозділами.
«Важко, але я з небагатої родини, звик не до розкошів, а до випробувань. Я вірю, що ми переможно закінчимо війну та укладемо мир на наших умовах. А доти бажаю побратимам напружити волю, набратися сил, терпіння, а головне – повернутися додому зі щитом, а не на щиті». #ми_звитяжні
Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН