Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Педагоги і учні ШГП створили фільм до 32-річниці заснування освітнього закладу (відео)

Навчально-виховний комплекс “Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради відзначила 32-річницю заснування. Щороку заклад урочисто відзначав цю дату, в умовах повномасштабної війни ця традиція залишилися, але змінився її формат. Колектив, який  знаходиться у різних куточках України та за кордоном,  об’єднався цього року у онлайн-форматі.

“31 січня народилася моя улюблена школа – Школа гуманітарної праці.
До глибини душі я зворушений величезною кількістю привітань, фото спогадів про неймовірно значущий для мене цей день. Щиро дякую всім колегам, батькам, учням, колишнім випускникам та друзям школи, особливо Аллі Рехлiцькій, Миколі Левченку, Сергію Михайловському, за душевну теплоту, якої так не вистачає в сьогоднішніх умовах”, – прокоментував Артем Кияновський, директор Школи гуманітарної праці.

 

Відеопривітання надійшли від відомих людей в країні, випускників та посадовців. Адже  Школа гуманітарної праці – це потужний освітній заклад зі своїми традиціями, де все спрямоване на виховання справжніх особистостей.

До Дня народження  ШГП вчителі й учні створили відеофільм,  який можна переглянути на ютуб-каналі.

“Уже тривалий час ми відчуваємо відсутність спілкування. Традиційно кожен День народження ШГП відзначався на головній сцені рідного міста, наші діти перевтілювалися в казкових героїв, виконували свої ролі разом з учителями та акторами театру. Незважаючи на всі складнощі сьогодення, традиції Школи гуманітарної праці продовжують жити. На 32-гу річницю був створений неймовірний медіапродукт «Малюк, Карлсон та ШГП». Талановитий монтаж та чудове озвучування тексту вчителями та дітьми не може залишити нікого байдужим, а роль Фрекен Бок у виконанні заслуженого вчителя України Мовенко Елеонори Григорівни вражає своєю артистичністю та виразністю! Щиро дякуємо всім учителям та учням за творчу працю! Продовжуємо роботи зірки яскравішими!”, – написала Ольга Черняк.

 

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:
У ШГП в жовтні 2023 року було запущено Міжнародне інтернет-радіо: У ШГП Херсонське шкільне інтернет-радіо «1000 друзів» слухають в 44 країнах світу
 Педагоги школи  продовжують втілювати нові технології в навчанні: Методику онлайн навчання розробив колектив ШГП
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН