Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція фіксує наслідки обстрілів російських військ по Херсонщині: є загиблий та поранені

Минулої доби російська терористична армія здійснила чергову терористичну атаку Херсона, населених пунктів Херсонського та Бериславського районів. Окупанти гатили з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та БпЛА. Значно постраждали житлові будинки, є жертви серед мирного населення, – повідомляє пресслужба  Поліції Херсонської області.
У Херсоні вибухи лунали протягом всього дня, на вулицях було вкрай небезпечно. Під щільним обстрілом з артилерії противника перебував мікрорайон ХБК. Відбулося влучання у дитячий майданчик, на вулиці в той час перебували 19-річний хлопець та 14-річна дівчина. Хлопець отримав численні поранення і того ж дня помер у реанімації. За життя дівчини борються лікарі, її стан тяжкий. В результаті вибухів значно пошкоджено багатоповерхові будинки, за місцем проживання отримали поранення дві жінки віком 58 та 55 років.
Під обстрілом противника перебувала і центральна частина міста, там поранено 84-річного чоловіка.
Всі екстрені служби працювали на місцях подій, документували злочини російської армії, надавали допомогу постраждалим та долали наслідки обстрілів.
За минулу добу поліція відреагувала на 275 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 20 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:
Читайте історію операційної медсестри, яка залишається в прифронтовомсу Херсоні:
 Ворог продовжує атакувати Херсон з різних видів зброї: Внаслідок чергової ворожої атаки на Херсон загинула жінка: розпочато розслідування
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН