Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХДАЕУ взяли участь у зборах ради молодіжного самоврядування та ради євроклубів Кіровоградшини

  Студенти ХДАЕУ Вікторія ПЕТРОВА , Владислав РАДЬКО, Анастасія МАРКОВА  взяли участь у загальних зборах обласної ради молодіжного самоврядування та Ради євроклубів Кіровоградшини спільно з Молодіжним центром Кіровоградської області. На зібранні обговорювались такі питання: затвердження плану роботи обласної ради молодіжного самоврядування на 2024 рік; тревелінг Молодіжним центром Кіровоградської області; пропозиції щодо спільної проектної діяльності та співпраці, – про це повідомляється на сайті ХДАЕУ.
На зустрічі також були присутні представники з Мовного центру Центральноукраїнського державного університету, Ради Євроклубів Кіровоградщини, Молодіжного центру Кіровоградської області.
 
РАДА ЄВРОКЛУБІВ КІРОВОГРАДЩИНИ планує провести такі заходи
1. «Ярмарки професій» 9 травня, де представники з різних навчальних закладів (школи, університети, коледжі, професійні ліцеї) зможуть ознайомити майбутніх вступників або школярів з історією закладів освіти, їхній розвиток і теперішню діяльність.
2. Тематичні тренінги під час Днів кар’єри ЄС « Hard skills – Soft skills: чому і як важливо навчатись». Під час тренінгів представники з університетів зможуть розповісти про актуальні спеціальності.
Також на заході обговорювались питання проведення таких конкурсів  «Євротренд: сучасна Україна» «Європейські цінності в житті моєї громади»: опис, якісні відео/фото, що відображають європейські цінності в житті вашої громади (фото/відео до 9 травня), батл молодих поетів (березень), парламентська освіта (лютий).
Також студенти висловили свої пропозиції для обговорення на зібраннях Євроклуба щодо стажування в Європі, проведення благодійних майстер-класів, тематичних тренінгів, політично-економічної освіти.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН