Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські відвідали багатодітні родини та ВПО в Музиківській громаді на Херсонщині

Ювенали  спільно з поліцейським офіцером громади ювенали багатодітні та внутрішньо переміщені сім’ї у Музиківській громаді й Херсоні. Поліція Херсонщини продовжує підтримувати багатодітні та родини вимушених переселенців, вивчає їх потреби та доставляє допомогу, – повідомляє пресслужба Поліції Херсонщини.
 Поліцейські поспілкувалися з батьками та дітьми, дізналися, чого вони потребують у побуті, як хлопчики й дівчата залучені до освітнього процесу і чого їм не вистачає для якісного онлайн-навчання.
Потреби були у теплому одязі, постільній білизні та засобах індивідуальної гігієни. Спільно з волонтерами поліцейські зберуть усе необхідне та згодом привезуть родинам. А щоб трохи розрадити дітей та підняти їм настрій, ювенали подарували їм м’які іграшки та розвиваючі ігри, які передали представники волонтерського фонду “Planet of People”.
Правоохоронці та волонтери роблять все необхідне, щоб зробити життя людей на деокупованих територіях більш комфортним та допомогти їм подолати тимчасові труднощі.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН