Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Музиківській громаді на ремонт адміністративної споруди витрачено 520 тисяч гривень

Фото з архіву.

Про це повідомив Михайло Линецький, начальник Херсонської РВА.

“В минулому році для вирішення питання забезпечення якісного питного водопостачання з бюджету Музиківської  сільської територіальної  громади було спрямовано близько 1 млн. грн на проведення робіт, задіяно дві резервні свердловини, замінено 700 погонних метрів водогону, водопровідна арматура. Виконання цих робіт дозволило зменшити втрати води в мережах водогону, – зазначив Михайло Линецький, перебуваючи з робочим візитом у громаді.
Для забезпечення відновлення мережі села Загорянівка потрібна заміна ще 700 метрів водогону. Громада планує виконати ці роботи вже в поточному році.
“Також приємно було перебувати в якісно відремонтованому адміністративному приміщенні старостату, яке пошкодили окупанти під час свого перебування. Енергоощадне освітлення, каналізація, санвузли, оздоблення стін, стелі та підлоги, пандус для маломобільних верств населення радує відвідувачів та працівників старостату. На ці роботи у 2023 році з місцевого бюджету було спрямовано 520 тисяч грн. Громада зацікавлена у відновленні життя, в якісних послугах для населення та комфортних умовах для роботи працівників старостинських округів та виконавчих органів сільської ради”, – додав Михайло Линецький.
Фото – Херсонська РВА.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
 Дивіться відео: На Херсонщині відновили міст через переправу:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН