Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Музиківській амбулаторії від COVID-19 роблять щеплення чотирьма вакцинами

Про це повідомляється на сайті Музиківської ТГ:

AstraZeneca — це векторна вакцина, яку розробила шведсько-британська компанія AstraZeneca разом з Оксфордським університетом. Вакцини AstraZeneca виготовляють в Європейському Союзі, Великобританії, Республіці Корея. Вакцина, яка вироблена за ліцензією в Індії, має назву Covishield. Для повної імунізації, потрібно отримати дві дози вакцини з інтервалом 12 тижнів.

Comirnaty/Pfizer-BioNTech — це мРНК-вакцина проти COVID-19, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. Для повної імунізації, потрібно отримати 2 дози з інтервалом 21-28 днів. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання.
CoronaVac / Sinovac Biotech — інактивована вакцина, яку розробила китайська біофармацевтична компанія, що займається дослідженням, розробкою, виробництвом і продажем вакцин для захисту людини від інфекційних захворювань. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози з інтервалом у 14–28 днів. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного застосування.

Moderna — це мРНК-вакцина, розроблена американською компанією Moderna. Схвалена ВООЗ для екстреного застосування. Необхідні дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. Ефективність вакцини становить 94.1%

Обирайте та записуйтесь на вакцинацію за телефоном – 0678191789

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН