Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чорнобаївській громаді поліцейські провели заняття для дітей з Правил дорожнього руху

«Не розгубись у темряві!»: на Херсонщині поліцейські проводять безпекові тренінги для школярів, – про це повідомили в пресслужбі Поліції Херсонщини.
Щоб навчити дітей, як уберегти себе в темний час доби на неосвітленій дорозі, у деокупованих громадах Херсонщини поліцейські проводять безпекові уроки-тренінги.
Цього разу працівники ювенальної превенції спільно з патрульними поліцейськими та офіцером громади завітали до Чорнобаївської громади, де провели для місцевих діток заняття з Правил дорожнього руху «Не розгубись у темряві!».
Після завершення онлайн-уроків діток зібрали у безпечному просторі, де поліцейські в ігровій формі нагадали їм основні дорожні правила, якими дорожніми знаками та сигналами світлофора регулюється рух транспорту і пішоходів. Простими словами правоохоронці пояснили малечі важливість носіння на одязі світловідбивних елементів, які дають можливість водіям помітити пішоходів здалеку й належним чином відреагувати. Всім діткам дали приміряти і світловідбивні жилети, які порадили використовувати під час катання на велосипедах.
Діти виконували й практичні завдання. Поліцейські моделювали ситуації, в яких діти були пішоходами і мали безпечно перейти вулицю.
Всім учням поліцейські подарували яскраві браслети-флікери та закликали не забувати про прості правила безпеки, що рятують життя.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН