Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція документує наслідки російських атак на цивільну інфраструктуру

Минулої доби по правобережжю Херсонської області війська рф здійснили 73 обстріли та випустили 350 снарядів із реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків, били з авіації та БпЛА, завдали ракетного удару, – зазначили в Поліції Херсонщини.
Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Чорнобаївка, Антонівка, Садове, Придніпровське, Берислав та Тягинка. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки, дитячий садочок, торгівельний центр та інша цивільна інфраструктура.
У Бериславі під час розбирання завалів після артилерійського обстрілу міста 23 грудня виявлено тіло 64-річного чоловіка.
Під обстрілом із лівого берега Дніпра цілодобово перебував Херсон, вибухи лунали у всіх районах обласного центру та передмістях.
Вночі російські військові завдали два удари балістичними ракетами по Дніпровському району. Внаслідок вибухів пошкоджено дитячий садочок, торгівельний центр та багатоповерховий будинок, отримала поранення 54-річна жінка.
На місцях обстрілів працювали всі профільні служби, фіксували наслідки ворожих атак та надавали допомогу постраждалим.
За минулу добу поліція відреагувала на 230 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 14 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН