Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Житель Бериславського району виготовляє буржуйки під окопні свічки

Історію Валерія Князєва, жителя Бериславського району, який у прифронтовій зоні Херсонщини  налагодови виробницво буржуйок,   розповів Ігор Йосипенко, засновник Благодійного  фонду “Українці переможуть!”.
“Що таке буржуйка під окопну свічку? Можете побачити на фото пана Князєва, а я спробую в декількох реченнях пояснити її цілі та переваги. Головна мета цієї буржуйки – не дати втратити тепло, яке йде від окопної свічки. При згоранні окопної свічки виділяється певне тепло і саме головна наша задача – це якомога ефективніше його використати. Боєць може не тільки погріти руки чи просушити рукавиці/носки, а й розігріти обід!”, – розповідає Ігор Йосипенко.
Зручність такої буржуйки також в тому, що вона не виділяє великої кількості тепла, щоб ворог міг її помітити тепловізором, також мала вага такої буржуйки зручна в подорожах. Важливо й те, що при виготовлені такої буржуйки необхідно мінімум затрат на матеріали, адже для використання підходить будь-яка гільза від снаряду, яких у нас повно в лісосмугах.
 “І найголовніше – продовжуємо збір, як завжди, на картку Валерія Сергійовича, але тепер на виготовлення буржуйок під окопну свічу для наших воїнів, р/р 4149 6090 1205 6612.
Зігріємо наших захисників разом! Крокуємо до перемоги!  Сам допомагаю і вас запрошую”, – додав в повідомленні Ігор Йосипенко.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН